Ardanta uitvaartverzekering

Wil je je nabestaanden met een gerust hart achterlaten? Dan doe je er goed aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Daarmee dek je de kosten af die bij een begrafenis of crematie komen kijken. Je kunt een uitvaartverzekering afsluiten bij Ardanta, een landelijk werkende uitvaartverzekeraar in Nederland. Wat zijn de voor- en nadelen van je uitvaartverzekering onderbrengen bij Ardanta?

De voordelen van een uitvaartverzekering bij Ardanta

Kinderen zijn tot hun 18e levensjaar altijd gratis meeverzekerd bij deze uitvaartverzekeraar. Bovendien heb je de keuze uit verschillende uitvaartpakketten. Draait Ardanta winst? Dan profiteer je daar als verzekerde ook van. Een uitvaartverzekering die je sluit is altijd inclusief een ongevallendekking. Verder worden nabestaanden altijd professioneel begeleid door de verzekeraar en bepaal je altijd zelf hoelang je premie betaalt aan je verzekering.

De nadelen van een uitvaartverzekering bij Ardanta

Er zijn ook een aantal nadelen op te noemen van een Ardanta uitvaartverzekering. Zo is het na je 75e levensjaar niet meer mogelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten bij Ardanta. De klantenservice is alleen op werkdagen telefonisch bereikbaar en je moet bij het afsluiten van een uitvaartverzekering altijd een drietal medische vragen beantwoorden. Mensen die niet compleet gezond zijn, kunnen daardoor te maken krijgen met een premieverhoging of in het ergste geval een afwijzing.

Vind een uitvaartverzekering die bij je past

Wil je weten welke Ardanta uitvaartverzekering het beste bij je past? Vergelijk dan de verschillende uitvaartpakketten met elkaar op premie en/of voorwaarden. Er is altijd een verzekering te vinden die aan je wensen voldoet. Je kunt bijvoorbeeld de keuze maken voor een dienstenpakket, maar een kapitaalverzekering afsluiten behoort ook tot de mogelijkheden. Bovendien kun je altijd contact opnemen met de klantenservice als je er niet uitkomt. Je bent altijd verzekerd van professioneel advies. Kortom, wacht niet langer, maar sluit vandaag nog een uitvaartverzekering af.