Dela uitvaartverzekering

Niemand wil zijn nabestaanden achterlaten met hoge kosten bij overlijden, ook jij niet. Dit kun je voorkomen door het afsluiten van een uitvaartverzekering. Je kunt een uitvaartpolis onder andere onderbrengen bij Dela. Dit is de grootste verzekeraar van Nederland en is in 1937 opgericht. De coƶperatie heeft zo’n 3 miljoen leden. Wat zijn de voor- en nadelen van een Dela uitvaartverzekering afsluiten?

Waarom een Dela uitvaartverzekering afsluiten?

Bij Dela krijg je niet te maken met onverwachte kosten bij een overlijden. Alles wordt uitgevoerd zoals in de polis is vastgelegd. Je hebt de keuze uit zowel natura- als kapitaalproducten. Daarmee is er voor elke verzekerde een passend aanbod te vinden. Aan de nabestaanden is ook gedacht. Veel zorg wordt door Dela ontnomen, waardoor erven zich ook daadwerkelijk kunnen richten op het afscheid nemen. De hoge klantbeoordeling werkt eveneens in het voordeel van Dela.

Wat zijn de nadelen van een Dela uitvaartverzekering?

Een Dela uitvaartverzekering kan ook verschillende nadelen met zich meebrengen. Zo zijn kinderen bijvoorbeeld niet meeverzekerd. Bovendien dekt een Dela uitvaartverzekering geen begrafenis in het buitenland. Dat zijn zaken die je wel dient mee te nemen in je beslissing voor een uitvaartverzekering van Dela. Dat neemt echter niet weg dat de uitvaartverzekering van Dela al meerdere malen is uitgeroepen tot beste keuze door de Consumentenbond.

Kies een Dela uitvaartverzekering die bij je past

Wil je een uitvaartverzekering afsluiten waar je volledig achterstaat? Overweeg dan een uitvaartverzekering af te sluiten bij Dela. Er is voldoende keuze-aanbod bij Dela zodat ook jij een uitvaartverzekering kunt vinden die aan je wensen voldoet. Neem goed de tijd om de voorwaarden en premies met elkaar te vergelijken en maak aan de hand daarvan je keuze. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen met de klantenservice van Dela voor een passend en professioneel advies omtrent een nieuwe begrafenisverzekering.