Axent uitvaartverzekering

Laatst bijgewerkt:
Geschreven door: Suzanne Peters
Leestijd: < 1 Minuten

Wil je dat jouw nabestaanden zonder problemen je begrafenis of crematie kunnen betalen? Dan is het verstandig om een begrafenisverzekering af te sluiten. Je kunt hiervoor uitstekend terecht bij Axent. Bij deze relatief jonge verzekeraar kun je terecht voor het afsluiten van een Axent uitvaartverzekering. Wat zijn de voor- en nadelen van deze uitvaartverzekering en welke sluit het beste aan in jouw situatie?

Wat zijn de voordelen van een Axent uitvaartverzekering?

Je uitvaartverzekering onderbrengen bij Axent brengt diverse voordelen met zich mee. Zo kun je eenvoudig zelf berekenen welk bedrag je wilt verzekeren met je Axent uitvaartverzekering. Hoewel het nadelig kan zijn om een kapitaalverzekering af te sluiten, hoef je talloze keuzes te maken voor bijvoorbeeld uitvaartproducten en/of diensten. Voor veel mensen is het voordelig als ze een geldbedrag kunnen verzekeren.

Wat zijn de nadelen van een Axent uitvaartverzekering?

Een Axent uitvaartverzekering brengt niet alleen voordelen met zich mee. Er zijn ook enkele nadelen op te noemen van deze verzekering. Zo heb je bij Axent alleen de keuze uit een kapitaalverzekering en is het geen optie om een dienstenpakket af te sluiten. Axent organiseert ook geen uitvaartverzorging en ook kun je bij Axent niet terecht voor persoonlijk advies. Dat kunnen redenen zijn om je verzekering elders onder te brengen.

Vind een Axent uitvaartverzekering die bij je past

Wil je een Axent uitvaartverzekering afsluiten die perfect aansluit op je wensen? Ga dan aan de slag met het berekenen van het verzekerde kapitaal. Vaak is direct duidelijk hoeveel premie je hiervoor gaat betalen. Houd er rekening mee dat uitvaartpolissen van Axent per 1 oktober 2016 worden beheerd door Ardanta. Dit neemt echter niet weg dat je zelf kunt aangeven hoe en wat je precies wilt verzekeren.