Dekking uitvaartverzekering

admin

Hoe de dekking van uw uitvaartverzekering eruit ziet hangt natuurlijk af van het type uitvaartverzekering dat u afsluit. Enerzijds zou u kunnen kiezen voor een kapitaal uitvaartverzekering en anderzijds zou u kunnen kiezen voor een natura uitvaartverzekering. Het is dus aan u om deze beide verzekeringen met elkaar te vergelijken om zo tot de beste optie te komen.

Dekking natura uitvaartverzekering

De natura uitvaartverzekering zal dekken wat u heeft aangegeven in uw pakket te willen hebben. U kiest bij een natura uitvaartverzekering namelijk uit verschillende pakketten die diensten bevatten. Hoe uitgebreider het pakket dat u kiest, hoe uitgebreider dus ook de dekking zal zijn. Natuurlijk gaat een uitgebreide dekking ook weer gepaard met een hogere premie dan een lagere dekking.

Dekking kapitaal uitvaartverzekering

Kiest u bij het vergelijken van uitvaartverzekeringen voor een kapitaal uitvaartverzekering, dan kiest u voor welk bedrag u verzekerd wilt zijn en dit is dan uw dekking. Het bedrag zal dan bij uw overlijden worden uitgekeerd en hiervan zal dan de uitvaart van kunnen worden bekostigd.

Beide soorten uitvaartverzekeringen hebben dus hun voordelen en het is maar net waar u persoonlijke voorkeur naar uit gaat. In ieder geval zijn beide opties serieus het overwegen waard.