Nuvema uitvaartverzekering

Laatst bijgewerkt:
Geschreven door: Suzanne Peters
Leestijd: 2 Minuten

Ben je op zoek naar een goede uitvaartverzekering? Wellicht is een Nuvema uitvaartverzekering dan iets voor jou. Volgens de Consumentenbond kun je bij Nuvema prima een goede uitvaartverzekering afsluiten. Het regelen van een goede uitvaartverzekering geeft natuurlijk rust voor jezelf en je nabestaanden. Wat zijn nog meer voordelen van een Nuvema uitvaartverzekering en zijn er ook nadelen op te noemen?

Waarom je de keuze maakt voor een Nuvema uitvaartverzekering

Een belangrijk voordeel bij Nuvema is dat je de keuze hebt uit een groot aantal producten. Daarmee is er voor elke klant een passende verzekering te vinden. Een op maat gemaakte uitvaartverzekering is altijd mogelijk. Verder profiteer je van een lage premie en kun je de verzekering tussentijds aanpassen. Er is altijd sprake van werelddekking en kinderen tot de leeftijd van 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Zitten er ook nadelen aan een Nuvema uitvaartverzekering?

Een nadeel van een Nuvema uitvaartverzekering is dat je niet de mogelijkheid hebt om een bepaald kapitaal te verzekeren. Bovendien is Nuvema ook een grote organisatie waardoor het soms lastig is om bepaalde vraagstukken of klachten neer te leggen. Het wordt niet altijd heel snel opgepakt. Zeker ook qua service is het belangrijk om goed na te denken voordat je daadwerkelijk een uitvaartverzekering afsluit.

Vind een passende Nuvema uitvaartverzekering

Wil je je nabestaanden met een gerust hart achterlaten? Sluit dan een Nuvema uitvaartverzekering af die aan al je wensen voldoet. Via een calculator op de website kun je eenvoudig uitrekenen wat je nodig hebt of dient te verzekeren voor een begrafenis of crematie. Je kunt hiervoor natuurlijk ook contact opnemen met de klantenservice. Stel jezelf voortdurend de vraag wat je belangrijk vindt in een uitvaartverzekeraar en probeer je keuze daar zoveel mogelijk op af te stemmen. Dit geeft rust, zowel voor jezelf als voor je nabestaanden als je komt te overlijden.