Over ons

Wie zijn wij?

Vergelijkenuitvaartverzekeringen.nl is onderdeel van TheConcept.Bar uit Hengelo. Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening? Dan helpen we u graag verder. Wij zijn een statische vergelijker en geven geen advies over de producten die op onze website staan. Voor inhoudelijke vragen m.b.t. de verzekeringen, verzoeken we u contact op te nemen met de uitvaartverzekeraar.

Hoe wij verdienen?

Wij worden gecompenseerd door partners die ervoor kiezen om op Vergelijkenuitvaartverzekringen.nl een uitgelichte positie of uitgaande kliks te bemachtigen die doorverwijzen naar hun website. Deze posities hebben geen invloed op onze productanalyses en beoordelingen. Het is niet mogelijk om een positieve beoordeling te ontvangen tegen een betaling. Wanneer er sprake is van een samenwerking, wordt dit duidelijk kenbaar gemaakt in onze vergelijkers.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Oelerweg 28
7555GS
Hengelo (OV)

Telefoonnummer
Algemeen: 074-2340800

Bedrijfsgegevens
KvK: 75835924
Btw: NL860413901B01
info@vergelijkenuitvaartverzekeringen.nl

Let op: deze website is begin dit jaar overgenomen van een andere eigenaar. Wij zijn druk bezig met het corrigeren van fouten die in de website staan. Bent u een fout tegen gekomen op deze website? Dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen via info@vergelijkenuitvaartverzekeringen.nl.