Lifetri

Lifetri is een jonge uitvaartverzekeraar. In 2018 heeft Lifetri uitvaartverzekeraar NUVEMA overgenomen. In 2019 is daarbij Klaverblad gekomen. Lifetri is een jonge verzekeraar met een ervaren en kundig bestuur en een kapitaalkrachtige aandeelhouder, Sixth Street Partners. Beide streven naar een succesvolle toekomst. Lifetri biedt geen nieuwe uitvaartverzekeringen meer aan. De eerder afgesloten verzekeringen, waaronder de levens-, uitvaart- en overlijdensrisicoverzekeringen, blijven doorlopen. Sinds 1 september 2023 zijn ook de natura uitvaartverzekeringen van HUVA afgesloten tussen 1983 en 2005 overgedragen aan Lifetri Uitvaartverzekeringen N.V.

Verschillende soorten verzekeringen bij Lifetri

Lifetri heeft twee soorten uitvaartverzekeringen. Deze kan u niet meer afsluiten. Heeft u al een lopende verzekering? Dan blijft Lifetri deze voor u beheren. Voor wijzigingen kan u ook nog steeds terecht bij deze verzekeraar.

kapitaalverzekering lifetri

Lifetri Uitvaart Kapitaal

Met Lifetri Uitvaart Kapitaal keert de uitvaartverzekeraar een bedrag uit waarmee de nabestaanden de begrafenis kunnen bekostigen. Nabestaanden hebben met deze verzekering de volledige vrijheid om de uitvaart naar eigen wens uit te voeren.

naturaverzekering lifetri

Lifetri Uitvaart Natura

Met de natura uitvaartverzekering van Lifetri of NUVEMA worden de kosten van de uitvaartdienst rechtstreeks bij de uitvaartverzorger afgerekend. Bij uitvaartkosten kan u denken aan de begrafenis of crematie, de kist en de openbaring.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Bisonspoor 3002-D301
3605 LT
Maarssen

Telefoonnummer
Overlijden melden: 0800 – 022 23 23

Postadres
Postbus 464
7570 AL
Oldenzaal

Veelgestelde vragen

Zijn mijn kinderen meeverzekerd?

Ja, uw kinderen tot 18 jaar zijn bij Lifetri kosteloos meeverzekerd bij Uitvaart Natura. Ze zijn dan voor hetzelfde bedrag verzekerd als u. Ook bij Uitvaart Kapitaal zijn uw kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd, maar hieraan zit een maximumbedrag van € 7.500.

Verandert er iets aan mijn verzekering door de overname?

Nee, uw verzekering bij NUVEMA of Klaverblad wijzigt niet door de overname van Lifetri Groep. Uw polis, adviseur en voorwaarden blijven dus hetzelfde als u gewend bent.

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:

  • Website van Lifetri
  • Rijksoverheid