PC Uitvaart

PC Uitvaart is een Nederlandse uitvaartvereniging sinds 1931 en verzorgt uitvaarten in Noordwest-Nederland. Sinds 1 oktober 2018 werden de uitvaartverzekeringen van PC Uitvaart ondergebracht bij verzekeraar Ardanta en sinds september 2023 is Ardanta a.s.r. geworden. A.s.r. draagt zorg voor de administratie en het beheer van deze verzekeringen, maar PC Uitvaart blijft de verzekerde uitvaarten verzorgen.

logo pc uitvaart

PC Uitvaart uitvaartverzekering

  • Wordt via a.s.r. aangeboden

10,58

27 jaar €9.500,00 verzekerd

Hoe werkt een uitvaartverzekering van PC Uitvaart?

Sinds 2018 worden zowel nieuwe als bestaande polissen van PC Uitvaart worden ondergebracht bij Ardanta. Sinds september 2023 heet Ardanta officieel a.s.r. PC Uitvaart blijft echter de partij die het laatste afscheid verzorgt. Er zijn twee verzekeringen: de naturaverzekering waarbij een pakket aan diensten en producten in natura wordt vergoed, en de combinatieverzekering die naast een vrij besteedbaar bedrag ook nog de mogelijkheid biedt om de uitvaart naar eigen wens in te vullen.

uitvaart

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Ookmeerweg 273
1067 SP
Amsterdam

Telefoonnummer
Algemeen: 020 – 580 5080
Overlijden melden: 0800 – 5080

Postadres
Ookmeerweg 273
1067 SP
info@pc.nl

Veelgestelde vragen

Zijn mijn kinderen gratis meeverzekerd?

Ja, uw kinderen zijn standaard meeverzekerd bij een verzekering van PC Uitvaart/a.s.r. Daarvoor dient u wel uw kinderen bij te laten schrijven op de polis. Dit kan tijdens het aanvragen van de verzekering, via een wijzigingsformulier of door een e-mail te sturen naar Ardanta.

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:

  • Website van PC Uitvaart
  • Rijksoverheid