Yarden uitvaartverzekering

Laatst bijgewerkt:
Geschreven door: Suzanne Peters
Leestijd: 2 Minuten

Het afsluiten van een uitvaartverzekering is een slimme keuze als je nabestaanden met hoge kosten wilt achterlaten na jouw overlijden. Je kunt een uitvaartverzekering afsluiten bij Yarden. Wat zijn de voor- en nadelen van een uitvaartverzekering bij Yarden en welke verzekering sluit het beste aan in jouw situatie?

Wat zijn de voordelen van een Yarden uitvaartverzekering?

Het kan aantrekkelijk zijn om bij Yarden een uitvaartverzekering af te sluiten. Yarden is namelijk door onafhankelijk onderzoek uitgeroepen tot goedkoopste uitvaartverzekeraar van Nederland. Als je niet veel geld te besteden hebt, kan het aantrekkelijk zijn om hier je verzekering onder te brengen. Bij Yarden bepaal je bovendien zelf hoe je afscheid eruit ziet. Je kiest zelf het bedrag dat je wilt verzekeren. Bovendien heb je altijd vrije keuze in de uitvaartverzorging. De keuze kan zowel voor een begrafenisverzekering als voor een crematieverzekering vallen. De begrafenisverzekering zal hierbij de duurdere van de twee zijn.

Wat zijn de nadelen van een Yarden uitvaartverzekering?

Hoewel een Yarden uitvaartverzekering aantrekkelijk is vanwege de premie, brengt deze uitvaartverzekering ook wat nadelen met zich mee. Zo moet je bijvoorbeeld eenmalig distributiekosten betalen bij het afsluiten van de verzekering. Voor mensen die wat minder te besteden hebben, is dit niet altijd gemakkelijk op te brengen. Het algemeen telefoonnummer is in het weekend niet bereikbaar en dat kan nadelig zijn.

Vind een Yarden uitvaartverzekering die bij je past

Het prettige aan een Yarden uitvaartverzekering is dus dat je zelf veel invloed kunt uitoefenen op de premie die je betaalt. Bovendien is ook de uitvaart zelf vorm te geven conform je eigen wensen en ideeën. Er zijn verschillende soorten uitvaartpolissen die je kunt afsluiten bij Yarden. Uiteraard is het aan jou om hierin een keuze te maken die bij je past. Hier kom je achter door de verschillende uitvaartverzekeringen van Yarden met elkaar te vergelijken op premie en polisvoorwaarden.